Apel

pentru o consultatie gratuita

Tel: 0425.1902188

Mobile: 324.8891686 

Abilitati

 

Infortunistica Consulting S.r.l. molteplci acoperă domenii compenteza asigura o margine complet și de tăiere.
Accident Rutier

 

Este clar că oricine devine victima unui accident de mașină și vătămările corporale suferite nu are cunoștințe juridice și medicale necesare pentru a obține o evaluare corectă a prejudiciului suferit.

 

Pe de altă parte, mulți oameni sunt înclinați să accepte soluționarea propusă a societăților de asigurare, fără a oferi mai întâi o evaluare corespunzătoare de către un specialist în domeniu.

 

Rezultă că un astfel de comportament ar trebui să fie în beneficiul exclusiv al companiilor de asigurări, care salva o mulțime de bani în detrimentul victimelor accidentelor.

Accidente la locul de muncă

 

Accidentele de muncă sunt o rutină care continuă neabătut și care implică un număr tot mai mare de lucrători.

 

Se întâmplă adesea ca un lucrător nici măcar nu știe că după ce a fost victima unui accident sau deteriorare a căuta și de a obține o compensație echitabilă pentru daune în urma unui accident la locul de muncă.

 

Facilitate nostru este deschis pentru toți lucrătorii răniți care nu cunosc procedurile legale corecte și de îngrijire a pretinde despăgubiri pentru prejudiciul suferit.

 

Accident Consulting S.r.l. este format din avocați și profesioniști în sectorul de studii de specialitate și vă oferă consultanță și asistență fără a vă anticipa cheltuieli.

Consiliere juridică

 

Alegerea avocat drept este esențială să fie apărat în instanță în cel mai bun mod.

 

Ca și în sănătate, inclusiv cu privire la firme de avocatură specializare este regula.

 

Nu exista avocati de spin doctori.

 

Accident Consulting S.r.l. se adresează persoanelor care sunt victime ale unui caz de malpraxis medical, accidente rutiere sau accidente la locul de muncă, în căutarea unui caz de separare sau divorț juridice, oferind fi contactat direct de consultanță de către avocați specializați în aceste probleme specifice că studiul în zona în cauză.

 

Un eficace, inovatoare și gratuit cu rezultate excelente.

Politica Despăgubiri

 

Polita de asigurare trebuie să fie luate în considerare entitatea care contractul admite, în timp ce nu exclude faptul că între asigurător și asigurat, putem ajunge la un acord de reglementare cu privire la reglementarea.

 

Trebuie subliniat faptul că, pentru a fi eficientă, orice polita de asigurare pe leziuni, trebuie să fie în stare bună.

 

Acest lucru înseamnă că politica trebuie să fie semnat de către părți și trebuie să fi fost plătite prima pentru perioada de asigurare în curs, atestată de la primirea acesteia.

 

Și "necesar pentru a vedea daca este cazul nu se încadrează în contractul de excluderi, mai ales dacă există limitare doar riscurile profesionale sau numai riscuri decât cele profesionale.

 

Va avea loc în așa fel încât riscurile profesionale sunt cele legate de activitatea specifică a declarat în cadrul politicii, în timp ce riscurile non-profesionale sunt cele legate de desfășurarea vieții comunitare normale, care nu are un impact asupra activităților de lucru, chiar accidentale, asigurat.

Malpraxis Medical

 

Dacă rămân victime ale unei erori medicale (malpraxis) trebuie să aveți documente justificative privind ceea ce sa întâmplat și le-au evaluat de un medic legist, care, cu efecte expertiză stabilește dacă există sau nu răspunderea medicală.

 

Dacă este pozitiv, Infortunistica Consulting S.r.l. poate lua legal sau extrajudiciară, după caz.

 

Infortunistica Consulting S.r.l., datorită colaborării cu medicii de specialitate juridică, ofera un serviciu de verificare pentru a determina dacă este cazul și "judecat sau nu.

 

Aduna toate documentele referitoare la procedură:

 

  • Dosarele medicale, certificate, placi

  • Veniturile și / sau bilete pentru vizite sau analiză

  • Rezultatele analizei și vizite, orice alt document referitor la calea de îngrijire a

Creșterea Angajator

 

Doar 20% din companii italiene îl exercită, în ciuda jurisprudența italiană pe această temă este stabilit din 1988, și confirmate de cele mai recente hotărâri.

 

Puțini angajatorii caută despăgubiri în cazul în care unul dintre angajatii lor este o victimă a unui accident de mașină.

 

În cazul în care lucrătorul este implicat într-un accident de circulație, în caz de avarie fizice vor rămâne la domiciliu în boala. În cazul în care angajatul este o victimă și nu este responsabil pentru accident (sau a face să fi fost șoferul mașinii), INPS va plăti o parte din salariu și apoi răzbuna împotriva asigurătorului cu privire la asigurări.

 

Între timp, angajatorul va trebui să suporte costurile care revin angajatului, în timp ce nu au nici o responsabilitate.

Anatocism bancare

 

Practica este considerat anatocistica cu valoare negativă din timpuri stravechi in socială și juridică cu toate acestea. Deci, mai ales pentru faptul că aceasta constituie un truc mascate pentru realizarea câștiguri disproporționat în raport cu investiția actuale.

 

De fapt, capitalizarea dobânzii este unul dintre principalele instrumente folosite pentru consumarea infracțiunii de cămătărie.

 

Second devreme de cămătari, în moduri diferite, și mai mult și mai multe detalii, fenomenul a devenit o practică dell'anatocismo stabilit de utilizare obișnuită de către bănci.

 

De fapt, deși curentul în domeniu. 1283 cc. în fapt interzice capitalizarea de interes, în practică bancară astfel de utilizare este acum comun. În acest sens, Curtea Supremă a avut ocazia de a vorbi pe larg și în mod repetat a face clar faptul că natura negocierilor și nu a legislației de această utilizare nu este susceptibilă să-l legitimeze.

Connettiti a Noi

​​​​© 2018-2021 by Infortunistica Consulting S.r.l.

 - PIVA 01479250290 - Infortunistica Stradale

  • Facebook - Bianco Circle
  • Twitter - Bianco Circle
  • LinkedIn - Bianco Circle
  • Instagram - Bianco Circle